jennifermthunell

Alla inlägg under november 2010

Av Jennifer- Maria Thunell - 6 november 2010 20:33

Ja jag tror fan att jag gör de. Iaf hans musik. Sitter just nu och tittar på "så mycket bättre" han är verkligen en toppenkille  


Ridningen idag gick sådär. Hade så jävla ont i ryggen och snuttis var het men annars så skötte hon sig galant. Men fick verkligen hålla skänklarna super still. Hon var liksom på tårna.

Lisa ´kom och tittade lite när jag red...hon är verkligen en jätte snäll flicka.


Men just nu sitter jag och sotar för första ridturen sen jag gjorde illa ryggen. Det var liksom ingen bra idé trotts allt. Misstänker att jag måste ta sömntablett för att kunna sova inatt annars kommer smärtan att ta över.


Nåja om jag är bättre i ryggen i morgon så kanske jag rider en sväng endå...funderar på att bege mig till ridhus eftersom det är mjukare där:)


Pöss å kräääm

Av Jennifer- Maria Thunell - 6 november 2010 10:17

Släppte ut hästarna i morse. Riktigt härligt väder faktiskt:) Sitter just nu och inväntar värmen.


Fast det kanske är ganska dummdristigt men endå... e så himla ridsugen. Snuttisens ben var bättre idag och hon haltar inte så lite ridning kanske bara gör henne gott, det brukar vara så iaf. När cirkulationen i lymferna kommer igång så brukar det bli bättre. Men är hon däremot fortfarande svälld när jag är klar så tänker jag låta henne ta de lugnt.


Borde kanske byta framskor och sömma om innan jag beger mig ut...hmh.


Såg en skitstor fågel idag verkligen fet, måste ha ätit på donken 24-7.


Grabbarna är ute i det fina höstvädret och leker av sig. Borde ta och ringa Shadow´s  dagmatte idag och förbereda henne på att han kommer till veckan. Men har inte bestämt än hur jag skall göra...han trivs så bra med Tyson ute i rastgården. Dom ligger faktiskt oftast och sover inne i den uppvärmda delen.


Det är precis som att Shadow inser att han kan busa hur mycket han vill där ute.


Ja sedan skall man vell börja fundera på julklappar...skriva en lista där det står vilka man skall handla till och vad man skall handla.


Uppskattar om mina släktingar m.m. kunde skicka in sina önskemål så fort som möjligt. Vi har ju blivit en så stor släkt nu så det är ju några att köpa till.


Nää måste ta och gå ut och pyssla med kaninerna nu...hörs


över änd ut

Av Jennifer- Maria Thunell - 5 november 2010 18:23

Vad kul att så många läser min blogg:) Dagen i dag var väldigt bra... Var kul att gå runt på stan lite.


Sitter med tända tjus i kring mig nu, det är väldigt rogivande. Helt plötsligt så fastnar man med blicken i lågan och låter sig svepas med.


Måste hur som hälst ge Martin ett stort tack för att han är en så bra kompis. Underbar person som verkligen lyssnar och förstår. 


Hmh annars finns det vell inte så mycket att säga. Funderar hur det blir kring jul, vill ju ha med mig voffsen oxå. Vägrar att fira jul utan han.


Ja nu återstår det att äta, känner mig riktigt äcklad av att se mat. Konstigt nog så åt jag ju tidigare i dag men nu har jag ingen hunger längre. Har lärt mig att det kommer och går. Vet ju om att jag bara skall äta om jag blir sugen och då skall jag bara äta det jag vill ha. En gurkbit lockar faktiskt.


Ha de bra

Av Jennifer- Maria Thunell - 4 november 2010 17:57

  

Bland annat detta kortet passade jag på att ta när det var "modell för en dag" på Kulturstjärnan. Igentligen så skulle jag inte ha tagit något kort utan var där för att sminka och styla. Men det var tid över så då hoppade jag in framför kameran.


Annars kan man vell säga att jag är förföljd av otur. Inte nog med att jag känner mig allmänt ledsen och nere så har troligtvis snuttis senskada gått upp igen. Märkte det ikväll. Men hon haltar inte så vi väntar och ser. Kanske skulle ta och beställa en "travar" röntgen så vi får se hur det ser ut.


Jag vet inte vad jag skall göra om senskadan hela tiden skall göra sig till känna. Hon har varit öm/halt från och till i sommar. Så fort hon är igång ordentligt känner hon av benet. Man vet inte hur man skall göra...låte hon stå så att det verkligen har chans att vila eller köra på och se om hon håller.


Hon äter ju bl.a MSM, c-vitamin och står med Back on Track när hon har problem. I början så hjälper det men det vill sig inte hela vägen liksom.


Troligen så står jag nog inför ett tufft beslut när det gäller henne. Men som sagt så får vi vänta och se vart det bär.


Har ju inte skrivit så mycket, orkar ingenting. Är liksom apatisk på ett sätt, känslokall.


Men i morgon bär det av på shopping. Jag och Martin ska in på Body Shop  sedan bara vara.


Tack till min "hemliga beundrare" det glädjer mig. Men e du en tjej så vill jag tala om att jag absolut inte är laggd åt det hållet.


över änd ut





Ovido - Quiz & Flashcards