jennifermthunell

Alla inlägg den 12 april 2011

Av Jennifer- Maria Thunell - 12 april 2011 21:23

Nu blir det ändring...ÄNTLIGEN så ska sadelkammarn byta plats:) så nu kommer det bara att vara vi privatryttare som kommer att komma åt privatsadelkammarn.


Gick bra att slå på skon på M:) Han var super,duper snäll.

MP är bättre i benet och så småning om kan jag börja skritta. Tänkte passa på att skritta på kandaret då så att man slår två flugor i en smäll. Det var ju bra länge sedan hon hade kandar nu så det kan vara bra att "vänja" henne igen.



Av Jennifer- Maria Thunell - 12 april 2011 13:30

Idag är det skötar/privatryttar möte på GRK. Möte för dom som sköter häst på GRK och dom privatryttare som står uppstallad där.


Så åker vell upp dit på eftermiddan och hämtar upp M på vägen. Tänkte försöka komma upp dit så tidigt som möjligt för jag ska slå på en tappsko åt K. Hennes häst hade tydligen tappat skon i boxen...vilket var tur för då slipper man springa å leta i hagen. Vill liksom inte stressa utan ha god tid på mig eftersom mina Bihålor e som dom e. Hoppas verkligen att dunder penicilinen hjälper snart.


Frejas ögoninflammation var bättre i dag men Frejs var ungefär som igår, ingen större förändring. Och det har inte spridigt sig till Idun:)- Hon verkar ha ett jättebra imunförsvar.


Hoppas verkligen att MP´s ben e lika bra som igår.

Ovido - Quiz & Flashcards