jennifermthunell

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Jennifer- Maria Thunell - 11 april 2011 20:28

Fick en förfrågan om att lägga ut ett recept på salladen jag åt tidigare idag.


1 tomat

1 dm gurka ,(hihi)

sallad

1 dl makaroner

1/2 - 1 dl hackad ost


Valfri god dressing. Jag valde italiensk.


Var nyss ut och pysslade med kaninerna lite. Insåg att Frej och Freja håller på att få ögoninflammation (inte konstigt med tanke på hur mycket det har stormat här). Men Idun verkar klara sig iaf. behandlade dom nu och ska göra det i morgon bitti oxå.


Hade nyss strömavbrott men nu e strömmen tbx:)

Ha de bäst alla!

Av Jennifer- Maria Thunell - 11 april 2011 11:42

Underbart god sallad...  

Av Jennifer- Maria Thunell - 11 april 2011 10:16

Tog nyss en promenad med doggsen:) Gud vilket härligt väder vi har, känns verkligen att våren är här. Var och kollade om jag såg till ugglorna men de gjorde jag ju så klart inte...de e ju nattdjur. Passade på att ta med mig kameran för att ta lite kort!


Ringde hälsocentralen i morse och fick en tid för att kolla upp bihålorna...gör dom inget åt detta nu så tar jag en 3 " spik och trycker hål...närå skämt å sido men det gör så in i helvete ont. Funkar ju inte normalt, e trött hela tiden och har ingen riktig aptit.


Håller på och funderar på ifall jag ska ta å lägga ut lite annonser för att sälja av lite hästsaker. Har ju en hel del över eftersom jag har minskat mitt hästantal och inte håller på med så många olika grenar längre. Känns som de bara ligger å tar platts...


Har fått många frågor om vad jag önskar mig när jag fyller år (det e ju snart). Jag vet faktiskt inte vad jag vill ha. Har sagt till mamma att jag vill ha en pulsmätare till häst. Men annars så är det nog mest pengar och presentkort och alkohol då;) hihi Bajja Päron e en solklar favvo.


K frågade mig igår ifall jag var intresserad av att ta ut equiterapeften (stavning) igen. Men jag vet faktiskt inte hur jag känner. Vill iaf att MP ska vara helt utläkt före. Fast lite laser skulle ju inte skada... snarare hjälpa.


Kan ju även ta ut Å som bara kör med laser:)


Lite bilder från idag:)       


Ovido - Quiz & Flashcards